Σκοράρουν τα Πατρινόπουλα και κλείνουν το μάτι στην Παναχαϊκή

Μία νίκη που του δίνει σημαντική ψυχολογική ανάταση ενόψει της συνέχειας πέτυχε στο Δημοτικό Γήπεδο του Ασπροπύργου το Αιγάλεω, επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας για την 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Στο 75′ ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μπουρλάκης λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, νίκησε με σουτ τον Ντμίτροβιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, “σφραγίζοντας” τη νίκη της ομάδας του.

Δεν ήταν ο μόνος Πατρινός ποδοσφαιριστής όμως που σκόραρε στο εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς δίχτυα σε ακόμα ένα ματς φέτος βρήκα ο Αριστείδης Κόκκορης. Η Καβάλα πήρε σπουδαίο διπλό με 0-2 στην Κατερίνη επί του Πιερικού, για την 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αν και με παιχνίδι λιγότερο από Βέροια και Πανσερραϊκό.

Ο Κόκκορης στο 50ο λεπτό σημείωσε το 0-2 και στο 66ο λεπτό έδωσε τη θέση του στον Κέρθι. Βασικός αγωνίστηκε ο αμυντικός Αποστόλης Στίκας, έχοντας αρκετά καλή παρουσία στα μετόπισθεν.