“Σκόρπισε” χαμόγελα, το χάρηκε κι ίδιος

Σήμερα η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων νίκησε εντός έδρας με 2-0 τον Ναυπακτιακό Αστερα σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς οι οποίοι το ανέβασαν στη βαθμολογία. Ιδανικό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο ο νέος προπονητής, Αλέξης Σπηλιόπουλος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες απέναντι στην εστία του τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού Αστέρα, παίρνοντας το τρίποντο με γκολ των Θ. Βλασόπουλου και Καπετανάκη. Στο 31ο λεπτό ύστερα από γέμισμα, μετά από φάουλ του Γεωργαντόπουλου, ο Σιδέρης θα πιάσει την κεφαλιά-πάσα και ο Θοδωρής Βλασσόπουλος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72ο λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον Γεωργαντόπουλο στην “καρδιά” της περιοχής του Ναυπακτιακού, άστοχη έξοδος του Μένιου, με τον Καπετανάκη να πιάνει την κεφαλιά και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, πανηγυρίζντας στο φινάλε μια σπουδαία νίκη.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (77′ Τσεκούρας), Δημόπουλος (64′ Τριανταφυλλόπουλος), Σιδέρης, Καπετανάκης, Ν. Βλασσόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος (83′ Παπαϊωάννου), Αποστολόπουλος (77′ Σαρρής), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Καλιτσουνάκης

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Μπατσής (86′ Μακρής), Χριστόπουλος (76′ Καλαμπόκας), Ναουμίδης, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννιώτης (53′ Σταθόπουλος), Γιαννόπουλος, Μενσά (53′ Κοντογιάννης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος.