Σκόρ και θέαμα στα Προσφυγικά

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση όπου πραγματικά τα είχε όλα (γκολ, εντάσεις, αποβολή) Αχιλλέας Καμαρών και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εξωπραγματικό σκορ 4-4 και αποζημίωσαν με το καλύτερο τρόπο όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο γήπεδο των προσφυγικών για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ο Αχιλλέας Καμαρών στη χθεσινή αναμέτρηση αναζητούσε την νίκη όπου θα τον έφερνε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (πλέον βρίσκεται στο -1) ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος παλεύει με νύχια και με δόντια για μα γλυτώσει την διαδικασία των play out και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Β κατηγορία.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο των προσφυγικών λόγω της τιμωρίας του Αχιλλέα Καμαρών και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα διεξαχθεί μία ωραία αναμέτρηση αφού και οι δύο ομάδες έπαιζαν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες.

Στο 11ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση και ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής του Χύσα.

Δέκα λεπτά αργότερα το μακρινό δυνατό σουτ του Μπούρδου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34′ Φάουλ του Χύσα από τα δεξιά και ο Πέτση εξ επαφής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος θα μειώσει σε 2-1 με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής του Σακελλαρόπουλου.

Στο 41′ ο Χύσα εκτέλεσε το φάουλ οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στο ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το τεχνητό οφσάιντ αλλά σύμφωνα με τον 1ο βοηθό ο Ραμαντάνης καλυπτόταν και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Στο 45′ ο Πολυχρονόπουλος θα μειώσει σε 3-2 και θα βάλει εκ νέου φωτιά στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66′ ο Μπούρδος θα ανατραπεί εντός περιοχής από τον Βάλσαμο με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραμαντάνης για το 4-2.

Η ομάδα του κ.Λάζαρη όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μέσα σε δύο λεπτά στο 78′ και στο 80′ με σκόρερ δις τον Σκέμπι ισοφάρισε σε 4-4.

Στα τελευταία λεπτά πραγματικά το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά καθώς και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το πολυπόθητο τέρμα για την νίκη,με αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα στο 85′ το πλασέ του Μποζιονέλου από το ύψος του πέναλτι κατέληξε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 91′ ο Σκέμπι νικήθηκε στο τετ α τετ από τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 96′ ο Ραμαντάνης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα έκανε το πλασέ αλλά ο Μποζιονέλος αποσόβησε την μπάλα με κεφαλιά προτού περάσει την γραμμή του τέρματος του.

Τέλος ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 94′ ο Γοτουχίδης θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Συνθέσεις :

Αχιλλέας Καμαρών : Μερκούρης, Ντακούλιας, Χύσα, Τσαμτσουρής, Μούκας (46′ Βαφειάδης), Τσίρος, Πέτση, Ραμαντάνης, Μπούρδος, Καρέλας, Κανάγιας (89′ Λουράκης).

Πανιώνιος Αχιλλέας Αγυιάς : Καραμπούλας, Πολυχρονόπουλος, Μπάκας, Μποζιονέλος, Βάλσαμος, Γ. Κατριμπούζας (73′ Θεοδωρόπουλος), Σκέμπι, Αποστολόπουλος (73′ Ζέκιο), Μαστρογιαννόπουλος (50′ Δ.Κατριμπούζας), Γοτουχίδης, Σακελλαρόπουλος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς