Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ: Απαιτητική πρόκληση για τους Κύπριους

Στη Σλοβακία το ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την αναμέτρηση αυτή να τραβάει τα βλέμματα στο κουπόνι της ημέρας. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί στο εν λόγω ζευγάρι καθώς απέδειξαν την ικανότητα τους με εμφατικό τρόπο απέναντι στην Τσέλιε.

Το ΑΠΟΕΛ στον προηγούμενο γύρο κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο της μολδαβικής, Πετροκούμπ, με τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι να είναι καταλυτική για την πρόκρισή του. Η ομάδα του Νταβίντ Γκαγέχο προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματα της καθώς και την χημεία της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός προπονητής θέλει φυσικά να καταφέρει να αντέξει την πίεση στην Μπρατισλάβα και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Κύπρου, παρά το γεγονός πως τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της ομάδας του.

Από την άλλη η Σλόβαν πέρασε θριαμβευτικά απέναντι στην Τσέλιε διαλύοντας την εντός έδρας με 5-0 μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πριν το 20λεπτο με δέκα παίκτες, οπότε κάπου εκεί έλαβε τέλος το όνειρο της πρόκρισης. Η Σλόβαν όλα αυτά τα χρόνια μετράει αρκετές παρουσίες σε προκριματικά Τσάμπιονς ΛΙγκ γενικά και ευρωπαϊκών διοργανώσεων ειδικά. Σίγουρα, όπλο θα αποτελέσει η εμπειρία της ομάδας του Βάις, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ.

Αρκετές είναι οι επιλογές που μας δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για την αναμέτρηση αυτή. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, με βάση τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις των ομάδων σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Επιλογή μας στον Stoiximan πάντως είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.85.