Σοβαρός τραυματισμός για τον Γ. Κυρσανίδη

Ανακοίνωση στήριξης για τον τραυματισμό του ταλαντούχου νεαρού Γιώργου Κυρσανίδη στο φιλικό με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εξέδωσε ο Άρης Πατρών, αναφέροντας τα παρακάτω :

Η χαρά της μεταγραφής του Γιώργου Κυρσανίδη απο τον Άτλα Πατρών, δυστυχώς επισκιάστηκε απο τον σοβαρό οπως αποδείχτηκε τραυματισμό του.

Νιώσαμε χαρά γιατί εκτος απο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο Γιωργος ειναι και σπουδαίος χαρακτήρας και απο την πρώτη κιόλας προπονηση έδεσε με την ομάδα μας, στην οποια αγωνιστηκε και ο πατέρας του Αλέξανδρος Κυρσανίδης για αρκετά χρόνια με σημαντικές διακρίσεις.

Δυστυχως η μοιρα επιφύλαξε το ντεμπούτο του Γιώργου με την φανέλα του Άρη να καθυστερήσει λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο φιλικό ματς προετοιμασίας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ενας τραυματισμός που θα τον στερήσει για λίγους μήνες απο τους αγωνιστικούς χώρους αλλά θα τον κάνει να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο πεισμωμένος. Γιώργο Κυρσανιδη θα θέλαμε να σε καλωσορίσουμε διαφορετικά στην οικογένεια του Άρη αλλά σου υποσχόμαστε οτι θα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς.

Καλή και ταχεία ανάρρωση παιχταρά