Σούλης Παπαδόπουλος: “Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε”

Μετά τη σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση:

«Ήταν κομβικό και κρίσιμο το παιχνίδι. Ξέραμε με αυτούς τους βαθμούς θα πλησιάσουμε στην πρώτη θέση. Θέλαμε τη νίκη για την ψυχολογία μας, έτσι όπως ήρθε η ήττα στη Γαστούνη στο φινάλε. Ένας δρόμος υπάρχει η ανηφόρα. Εγώ και στην προσωπική μου ζωή και στο ποδόσφαιρο, μόνο αυτό το δρόμο έχω. Δεν βρήκα τίποτα στρωμένο ποτέ στη ζωή μου. Έχουμε 7 νίκες και 1 ήττα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο αγωνιστικό μέρος αρχικά ήμασταν καλοί. Έχουμε συνοχή, δεν είχαμε φρεσκάδα, ο αντίπαλος έπαιζε με ψηλές μπαλιές, εμείς από τα πλάγια.

Είχαμε ευκαιρίες στο β΄ μέρος ήμασταν αρκετά καλοί, ο αντίπαλος μόνο από στημένα απείλησε, ευτυχώς το πέναλτι δεν μας στοίχησε. Μια πεντακάθαρη νίκη, να ευχαριστήσω και στους φιλάθλους που ήρθαν. Κάναμε δύο αλλαγές για να μην χαλάσει η συνοχή. θα κάνουμε ροτέισον ημιχρόνου στα επόμενα ματς. Θέλουμε ο Κολοβούρης να πάρει παιχνίδια, ο Αθανασόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι τώρα και θα ξαναβοηθήσει στο μέλλον. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Δεν έχω κανένα παράπονο, η θέση του τερματοφύλακα, είναι δύσκολη. Στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρουμε».