Σπουδαία νίκη για τον Πήγασο Μπεγουλακίου

«Α. Κάνιστρας»: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής : Ανδριανός (Μειντάνας-Σταθοπούλου)

Σκόρερ: (4′,60′ Γεωργούσης,75’Μπαλάσης -25’Σταυριανόπουλος,64’πεν Ντεμάι)

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που τα είχε όλα (πάθος, ένταση, γκολ,

αποβολή) ο Πήγασος Μπεγουλακίου κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο κερδίζοντας την Δόξα Παραλίας με σκορ 3-2.

Με αυτήν την νίκη ο Πήγασος έφτασε τους 14 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αντιθέτως η Δόξα Παραλίας έπεσε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

4′ Κάθετη μπαλιά του Καλογερόπουλου στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ ο Γεωργούσης θα κάνει το 1-0.

9′ Κάθετη πάσα του Αποσκίτη στην πλάτης της άμυνας το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παλαιολόγου θα το μπλοκάρει ο Χιωτέλης.

14′ Τετ α τετ του Αποσκίτη θα το αποκρούσει ο Χιωτέλης.

24′ Σουτ Φωτόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

25′ Κάθετη πάσα του Μπινιέρη τετ α τετ ο Σταυριανόπουλος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

60′ Σέντρα του Μικελάτου από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Γεωργούσης θα κάνει το σουτ η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 2-1.

62′ Σουτ του Σταυριανόπουλου θα αποκρούσει ο Τριγκας και στην επαναφορά ο επιθετικός της Δόξα Παραλίας θα ανατραπεί από τον Γελάσιο μέσα στην περιοχή με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πήγασου.

64′ Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ντεμάι και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

77′ Σέντρα του Γελάσιου από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαλάσης θα πιάσει το σουτ και θα κρεμάσει τον Χιωτέλη για να σημειώσει ένα εξαιρετικό γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα από τους ανθρώπους του Πήγασου.

Να αναφέρουμε ότι στην φάση του γκολ αποβλήθηκε ο Γελάσιος με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στην κερκίδα, σύμφωνα με το φ.α. του διαιτητή Ανδριανού. Πρέπει να σημειωθεί πως στον πάγκο κάθισε ο Κώστας Νιοτόπουλος λόγω τιμωρίας του Νίκου Δημητρόπουλου και όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα τα πήγε περίφημα.

Συνθέσεις :

ΠΗΓΑΣΟΣ (Ν. Δημητρόπουλος) Τρίγκας,Μέρελης (72’λ.τ.Μπαλάσης), Φωτόπουλος, ΓελάσιοςΓερούκαλης, Σπηλιωτόπουλος (11’λ.τ.Ζαχαρόπουλος), Γεωργούσης, Παλαιολόγος, Καλογερόπουλος, Μικελάτος, Αποσκίτης.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ.Γερολυμάτος-Δ.Ξηνταρόπουλος) : Χιωτέλης, Βγενόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Δημακόπουλος, Νικολόπουλος, Καραπατάκης (66’Μπουρλάκης), Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης, Ντεμάι, Σταυριανόπουλος.