Σπουδαίες επιδόσεις για παίκτες του Απόλλωνα

Σπουδαίες επιδόσεις σημείωσαν ορισμένοι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών μετά την μεγάλη νίκη του μέσα στο Ιβανωφερίο απέναντι στον Ηρακλή.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Τσαλμπούρης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα Oscar με τον Ηρακλή, με κάποια ατομικά επιτεύγματα. Έφτασε τους 500 πόντους και παράλληλα σε δύο ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο Τσαλμπούρης συνέχισε το προσωπικό σερί του έχοντας για έκτο συνεχές παιχνίδι διψήφια επίδοση πόντων, αφού σημείωσε 10.

*Με αυτούς τους 10 πόντους έφτασε και ξεπέρασε τους 500 στην 102η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Είχε έξι ριμπάουντ που είναι η μεγαλύτερη επίδοση των 102 αγώνων του στη Stoiximan Basket League. Είχε οχτώ φορές από πέντε ριμπάουντ, τρεις με τον Κολοσσό H Hotels στη σεζόν 2017-18, δύο με την ΑΕΚ στη σεζόν 2018-19, δύο στην περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και φέτος στη 2η αγωνιστική.

*Παράλληλα ο Τσαλμπούρης ισοφάρισε και το ρεκόρ καριέρας του στις ασίστ. Μοίρασε τρεις όσες είχε στην 11η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Mateco απέναντι στο Μεσολόγγι.

Ακόμη για την αχαϊκή ομάδα…

*Ο άνθρωπος που έκρινε τον αγώνα, ο Γιάννης Μολφέτας, με τους εννιά πόντους του έφτασε και ξεπέρασε τους 100 στην 59η εμφάνιση του στην κατηγορία.

Παράλληλα ο Μολφέτας έγινε ο 37ος παίκτης στην ιστορία του Απόλλωνα Oscar που έφτασε τις 30 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League.

*Ο Ντεζόν Ντέιβις τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Είναι ο πρώτος παίκτης του Απόλλων Oscar που έφτασε σε double-double με πόντους και ριμπάουντ αφού σε δύο διψήφιες επιδόσεις έφτασε ο Νίκος Δίπλαρος στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό HNC Revolution αλλά με πόντους (24) και ασίστ (10).

*Με τη νίκη στο Ιβανώφειο ο Απόλλων Oscar έδωσε τέλος σε ένα σερί 19 εκτός έδρας ηττών του στη Stoiximan Basket League. Η τελευταία φορά που νίκησε μακριά από την έδρα του σε ματς του επαγγελματικού Πρωταθλήματος ήταν 23 Ιανουαρίου 2016 στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο (58-59).