Σπουδαίο διπλό του Άτλα με γκολ στις καθυστερήσεις

Ζαρουχλεΐκα: Βύρωνας Ξυπολιάς

Πυρσός-Άτλας 0-1 (92’ Κουρής)

Διαιτητής : Καλύβας (Πρέζας-Τηλιγάδας)

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο νεανικός Άτλας που κέρδισε 1-0 τον Πυρσό με γκολ του Κουρή στο 92.

Με αυτήν την νίκη ο Άτλας βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντιθέτως ο Πυρσός βρέθηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική Πατρών.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες μιας και κινήθηκε στο χώρο του κέντρου με τον Πυρσό να σπαταλάει δύο μεγάλες ευκαιρίες για ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 42′ ο Ν.Μπασιλάρης αστόχησε σε τετ α τετ και στο 58′ το σουτ του Φράγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις και στο 92ο λεπτό μετά από δυνατό βολέ του τερματοφύλακα του Άτλα και λάθος στην άμυνα του Πυρσού ο Κουρής με σουτ λίγο ποιο μπροστά από τον χώρο της μεσαίας γραμμής κρέμασε τον τερματοφύλακα και χάρισε στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ (Κ. Πλώτας) : Παντζόγλου, Π. Μαχμούντ, Ανδ. Λόης (39’λ.τ.Δριμάλας), Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος (64’Ν.Μπασιλάρης), Κ. Μαχμούντ, Σκούτας (52’Κωνσταντινόπουλος), Ν.Μπασιλάρης, Αυγ. Λόης, Φράγκος.

ΑΤΛΑΣ (Κ. Στουπάκης) : Σταυρόπουλος, Κυπριανίδης, Βίτσος, Φωκάς, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ρηγόπουλος, Ντερτινής (75’Κουρής), Γκιοργκάτζε (81’Παπαναγιώτου), Δημόπουλος.