Σπουδαίο ματς στην Περιβόλα για τον Απόλλωνα Πατρών

Η μέρα για το μεγάλο παιχνίδι του Απόλλωνα Carna έφτασε, καθώς σήμερα το απόγευμα (19.15, ΕΡΤ-3), θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα της Πάτρας μέσα σε γεμάτο γήπεδο, θα υποδεχθεί τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο να πάρει την πρώτη νίκη για το 2023 και να κάνει ένα ακόμα προς τον στόχο της παραμονής.

Ο Απόλλων Carna προέρχεται από την ήττα στο ΣΕΦ, από τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Καρδίτσας.

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ, όμως για εμάς μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι στο γήπεδο μας έχουμε πάντα έξτρα κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας. Πιστεύω ότι και σε αυτόν τον αγώνα η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι μεγάλη και θα μας δώσουν ώθηση και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο πλει-μείκερ, Ζώης Καράμπελας.

To παιχνίδι Απόλλων Carna-ΑΕΚ έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Κορομηλάς-Σταματόπουλος-Λουλουδιάδης με κομισάριο τον κ. Δημόπουλο.