Στάση αναμονής, αναβολή για Χούσα

Ηρεμία επικρατεί στην ομάδα της Παναχαϊκής στο τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς οι άνθρωποί της τηρούν στάση αναμονής (γίνονται καθημερινές συναντήσεις-συζητήσεις), περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα της ενοποιημένης Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» ευελπιστούν έως το τέλος της προσεχούς εβδομάδας να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την κατάργηση της F.L. και την δημιουργία της νέας S.L.2. , έτσι ώστε να γνωρίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου πρωταθλήματος και στην συνέχεια να ξεκινήσουν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για την σεζόν 2021-2022.

Τα… ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά, τα οποία και θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους. Στα αγωνιστικά θέματα δεν αποκλείεται οι όποιες εξελίξεις που αφορούν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να “τρέξουν” την εβδομάδα που έρχεται, με το Γιώργο Μπάρλο να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις.

Αναβολή εξασφάλισε η Παναχαϊκή στην υπόθεση εκδίκασης της προσφυγής του Ανδρέα Χούσα. Η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για τον Παρασκευή (4/6) αλλά η ομάδα της Πάτρας μετά την αναβολή θα βρει μπροστά της τη συγκεκριμένη υπόθεση στις 28/6.