Σταθερά ψηλά βλέπει η Α.Ε. Ροϊτίκων

Στόχος την Α.Ε. Ροϊτίκων η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έγιναν λιγοστές προσθήκες εκεί που χρειαζόταν, όπως μας δήλωσαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες στόχος της ομάδας, είναι να παίξει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο νέο πρωτάθλημα, αφού όλοι θέλουν να πλασαριστεί η ομάδα στην πρώτη θέση και να επιστρέψει στη Β΄ Κατηγορία.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τάκη Ζαχαρόπουλο, έμειναν στο σύλλογο, ποδοσφαιριστές όπως οι Μπινιέρης, Παναγιωτόπουλος, Τεμπονέρας, Σταυρόπουλος, Αλεξόπουλος, Τζουβέκας, Σκιαδόπουλος, Δημητρόπουλος που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.

Η περσινή καλή προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος, αφού στη διοίκηση εισχώρησε ο Ντίνος Σταυρόπουλος, ενώ εκτός την έλευση του πολύπειρου τεχνικού, νέος γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Βασίλης Καλλιμάνης. Η ομάδα εκπέμπει υγεία, μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ μέρος των προπονήσεων γίνεται στο γήπεδο Πετρωτού.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες, Χρήστος Χρυσοβιτσάνος (από Άτλα), Κώστας Χριστόπουλος (από Δάφνη Πατρών) και οι Γιώργος Θεοδωρόπουλος (από Δόξα Παραλίας) Δημήτρης Χατζηαναστασίου (από Αστέρα Μιντολογλίου).

Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο Ροϊτίκων

Τα έργα κατασκευής του δημοτικού γηπέδου Ροϊτίκων με τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς άρχισαν. Αναμένουμε σύντομα να δούμε το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής και ελπίζουμε ότι θα έχουμε σε λίγο καιρό ακόμα ένα γήπεδο στη διάθεση των ομάδων της περιοχής που θα βοηθήσει τον τοπικό σύλλογο με τη δημιουργία ακαδημίας, αλλά και γενικότερα τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής.