Στα «βυσσινί» ο Γκοτσόπουλος

Μετά τις ανανεώσεις στον Πήγασο Μπεγουλακίου, σειρά παίρνουν οι μεταγραφές. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αποστόλη Γκοτσόπουλου που αγωνιζόταν στην Καλλιθέα.

Πιο αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Γκοτσόπουλο Απόστολο .

Ο Γκοτσόπουλος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης , και  ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας , και αμέσως μετά για μια πενταετία αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρωμανού όπου στην τελευταία του χρονιά  βγήκε και πρώτος σκόρερ για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας σημειώνοντας 30 τέρματα .

Στην συνέχεια επέστρεψε στο Αχαιό , και τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πολύτεκνου.Το 2018 κέρδισε την άνοδο στην Ά Κατηγορία με την ομάδα της Αρόης .

Πέρσι ξεκίνησε στην ομάδα του Εθνικού/Πολύτεκνου στο πρώτο μισό , και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αγωνίστηκε στην Καλλιθέα .

Ένας χαρισματικός σκόρερ , που μαζί με τους Αποσκίτη, Μπαλάση και Παπαδημητρακόπουλο , φτιάχνουν μια πολύ δυνατή τετράδα για την επίθεση της ομάδος μας.

Υ.Σ. Αποστόλη , το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου , σου εύχεται καλή χρονιά , με υγεία και πολλές επιτυχίες».