Στα γήπεδα της Πάτρας ο Γ. Βρούτσης (pics)

Την πίτα του έκοψε το ΠΕΑΚ Πάτρας παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, το πρωί του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» τιμήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης καθώς και οι Συμεών Γεωργαράς Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης,ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης Πρωταθλητής EURO,ο Νικόλαος Συρανίδης Ολυμπιονίκης Καταδύσεων και ο Λάμπρος Βασιλόπουλος Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας Πίστας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλεξοπούλου Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής δημοτικών και Περιφερειακών Παρατάξεων, εκπρόσωποι των Αρχών.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε δύο γήπεδα της Πάτρας. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, επιθεώρησε το Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας”, αλλά και στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών, «Φ. Αραβαντινός» στα οποία και έχουν ξεκινήσει τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Στο «Αν. Κάνιστρας», τον περίμενε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας όπου και ενημερώθηκε για τα σχέδια ώστε να γίνει αθλητικό κέντρο της εθνικής ομάδας δείχνοντας και τις σχετικές μελέτες. 

Ο Γιάννης Βρούτσης φωτογραφήθηκε με τις νεανικές ομάδες του Πήγασου και του Άτλαντα που είχαν αγώνα, ενώ οι “βυσσινί” τον υποδέχθηκαν με μία ανθοδέσμη και ένα λάβαρο της ομάδας τους. Στο ενωσιακό γήπεδο βρέθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό – οπτικοακουστικό υλικό από την έλευση Βρούτση στην Πάτρα στη σελίδα του patragoal στο facebook!