Στα Καλάβρυτα για προετοιμασία ο Παναιγιάλειος, “κρούση” σε Γκοτσούλια

Παίρνουν μπροστά οι μηχανές στον Παναιγιάλειο, ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μετά την έλευση του Νίκου Κουρμπανά.

Το δημοτικό στάδιο Αιγίου δεν είναι ακόμα έτοιμο λόγω των εργασιών, η προετοιμασία που θα ξεκινήσει περίπου στις 10 Αυγούστου, το πρώτο της κομμάτι θα γίνει στο προπονητικό κέντρο Καλαβρύτων, ώστε να συνδυάσει και η δουλειά σε συνδυασμό με τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες.

Επαφή σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr έγινε και με τον Πατρινό ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια που έμεινε ελεύθερος από την Ηλιούπολη, αλλά ο εν λόγω παίκτης είχε δώσει ήδη τα χέρια με ομάδα της Γ΄Εθνικής στην Αττική που θα πρωταγωνιστήσει και η περίπτωσή του χάθηκε.

Στην Σούπερ Λιγκ 2 ο Φωκαΐδης

Ο επιθετικός μέσος με καταγωγή από την Κατερίνη είναι γεννημένος 27 Απριλίου 1999 θα συνεχίσει στην Σούπερ Λιγκ 2. Ο Φωκαΐδης επιστρέφει στο Νέο Κεραμίδι αφού έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν στην ομάδα, ενώ έπαιξε επίσης στον Πιερικό, τον Παναργειακό, σε ομάδες του εξωτερικού, στον Απόλλωνα Πόντου και πρόσφατα στον Παναιγιάλειο.