Στα Καλάβρυτα η ακαδημία Soccer Stars – Ολυμπιακός Λουτρακίου

Πηγή: kalavrytanews.gr

Στα Καλάβρυτα βρέθηκαν δεκάδες αθλητές της ακαδημίας Soccer Stars – Ολυμπιακός Λουτρακίου, όπου αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων με τους αθλητές των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Οι αθλητές των ηλικιακών ομάδων U-6,U-8,U-10,U-12 των δυο Ακαδημιών έδειξαν το ταλέντο τους, απόλαυσαν τα παιχνίδια σε μια γιορτή αθλητισμού γεμάτη εμπειρίες, διασκέδαση, παιδαγωγική δράση και μια όμορφη εκδρομή για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Ακαδημίας Soccer Stars, είναι ο συμπατριώτης μας από το Σκεπαστό Καλαβρύτων Χαράλαμπος Πελέκης. Ο Χαράλαμπος Πελέκης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου διατηρεί μεταπτυχιακό τίτλο ‘’Master in Sports Management’’ από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA’ B.

Έχει πάνω από 15 χρόνια ενεργής δράσης σε ακαδημίες και σε αθλητικά προγράμματα που επικεντρώνονται στο παιδί. Είναι διπλωματούχος προπονητής , αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TSM στην Ελλάδα και συνιδρυτής της σχολής ποδοσφαίρου Soccer Stars.