Στην Εθνική η Σκούτα της ΝΕΠ

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για το κολυμβητικό τμήμα της ΝΕΠ, αλλά και προσωπική διάκριση για την αθλήτριά Αποστολία Σκούτα (Κ17) η οποία κλήθηκε και συμμετέχει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου από χθες έως τις 3 Μαΐου σε camp προπονητικής προετοιμασίας των αθλητών/τριών- μελών της Εθνικής Ομάδας Εφήβων – Νεανίδων, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης Ε-Ν 2024, που πρόκειται να διεξαχθεί 2-7/7/2024 στην πόλη Βίλνιους (Λιθουανία).

Ανάμεσα στα 25 συνολικά άτομα που έχουν κληθεί (13 αγόρια και 12 κορίτσια) είναι και η Πατρινή αθλήτρια.

Στην αποστολή επίσης θα συμμετέχουν οι προπονητές κ.κ. Γεώργιος Βάλλας (Τεχνικός Σύμβουλος “SW” της Κ.Ο.Ε.), Αθυμαρίτης Δημήτρης, Σούρδης Γεώργιος, Πετρόπουλος Πέτρος.

Πέρα των προπονητών, η προπονητική προετοιμασία θα διεξαχθεί με τη συνδρομή κι αρωγή Επιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από τους: κ. Βούλγαρη Έφη, Φυσικοθεραπεύτρια και κ. Τσεκούρα Ιωάννη, Phd Βιοχημικός της Άσκησης, Αθλητικός Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικός Συνεργάτης Κ.Ο.Ε.

“Πολλά συγχαρητήρια στην Αποστολία για την κλήση της στην Εθνική ομάδα κολύμβησης και την προσεχή παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και στην προπονήτριά της Λίνα Μαστροπάσκουα¨ αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΕΠ