Στην Πάτρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάϊ Τάϊ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχθηκε, χθες (Τρίτη 19 Μάρτη) το μεσημέρι, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο, την επίσκεψη του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάϊ Τάϊ, Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον Πατρινό αθλητή του Μουάϊ Τάϊ, Δήμο Ασημακόπουλο.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε λόγος για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάϊ Τάϊ στην Πάτρα, στην αρχή του φετινού Καλοκαιριού.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Ι. Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά σήμερα συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Τάκη Πετρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάϊ Τάϊ στην ιστορική πόλη της Πάτρας και δηλώνω πραγματικά ευτυχής που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν αγάπη και μεράκι για την πόλη και τον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο Πατρινός αθλητής με τις πολλές διακρίσεις σε αρκετά διεθνή πρωταθλήματα, Δ. Ασημακόπουλος, είπε:

«Το συναίσθημα που νιώθω δεν συγκρίνεται καθώς η Ολυμπιάδα του αθλήματος έρχεται στην πόλη μας, την Πάτρα και μου δίνεται η δυνατότητα, για μια ακόμη φορά, να εκπροσωπήσω της χώρα μας και την πόλη με στόχο να φέρω ένα μετάλλιο στην Πάτρα. Ευχαριστώ την Πανελλήνια Ομοσπονδία και την Πολιτεία για τη στήριξη που μας παρέχουν κι ευχαριστώ το Δήμο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει εξασφαλίσει για την πολη».

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάϊ Τάϊ ανδρών και γυναικών θα γίνει στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Τόφαλος» από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου.

Θα προηγηθεί, το δεκαήμερο από τις 20 έως τις 30 Μαΐου, προπονητικό καμπ της Εθνικής Ελλάδας Μουάϊ Τάϊ ανδρών και γυναικών στην Πάτρα, η οποία, από τους υπεύθυνους του αθλήματος, όπως είπε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θεωρήθηκε, λόγω των πολλών αθλητικών της εγκαταστάσεων και της ύπαρξης του δημοτικού ξενώνα, κατάλληλη για να γίνει η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών.