Στη διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν

Στη διάθεση των «μελανόλευκων» φιλάθλων θα είναι από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου η κάρτα διαρκείας της ομάδας του Παναιγιαλείου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η τιμή της απλής κάρτας είναι στα 130,00 €, ενώ υπάρχει και μια ειδική έκδοση V.I.P. με κόστος 200,00 € για τους φιλάθλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και την επιθυμία να βοηθήσουν το Σύλλογο στη φετινή δύσκολη προσπάθεια της Γ! Εθνικής. Οι κάρτες διαρκείας περιλαμβάνουν τα 17 εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και τους αγώνες κυπέλλου.

Με αφορμή την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας η διοίκηση του Παναιγιαλείου απευθυνόμενη στον 12ο παίκτη της ομάδας με σχετική ανακοίνωσή της τονίζει ότι:

«Οι καιροί είναι αναμφισβήτητα πολύ δύσκολοι, όμως η πόλη και ο αθλητισμός του τόπου μας αξίζει να έχει τον ‘μητροπολιτικό’ του ποδοσφαιρικό σύλλογο υγιή, δυνατό και καθαρό.

Για να γίνει αυτό, όμως, είναι απαραίτητη η στήριξη του καθενός μας. Ο Παναιγιάλειος θέλει να συνδράμει στην ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας και επιδίωξή του είναι να γίνει δυνατός και με γερές βάσεις πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Οι φίλαθλοι μας είναι η μεγάλη μας δύναμη και ευελπιστούμε ότι και φέτος ο κάθε ένας ξεχωριστά να στηρίξει την μελανόλευκη προσπάθεια».

Υ.Γ.Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Στάθη Ευαγγελίου, ιδιοκτήτη των ΕΛΤΑ COURIER, που ανέλαβε το οικονομικό κόστος της εκτύπωσης των φετινών καρτών διαρκείας του Συλλόγου.