Στις ακαδημίες της Αχαϊκής ο Θ. Πατρώνης!

Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Αχαϊκής αναλαμβάνει ο έμπειρος προπονητής, Θόδωρος Πατρώνης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής της Αχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

«Η οικογένεια της Αχαϊκής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Πατρώνη ως υπεύθυνο για τις ακαδημίες της Αχαϊκής. Ο πολύπειρος πρώην παίκτης με μακρά θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού υπήρξε παίκτης της Παναχαϊκής, του Εθνικού Πειραιώς, της Κέρκυρας, Μεσολογγίου και φυσικά της Αχαϊκής, έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων, νέων, ελπίδων, επίσης το 1983 έπαιξε στην ολυμπιακή ομάδα και πλέον προπονητής αναλαμβάνει το κομμάτι των ακαδημιών της ομάδας μας. Ενα κομμάτι που αποτελεί την απαρχή της στελέχωσης της ομάδας με νέα παιδιά που αγαπούν την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Θεόδωρο Πατρώνη και ελπίζουμε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, την αγάπη του για το άθλημα, την υπομονή και τον σεβασμό προς τον αντίπαλο εντός και εκτός γηπέδων. Η «Μεγάλη Κυρία» καλωσορίζει τον νέο προπονητή και εύχεται πάντα επιτυχίες!».