Στις 12/9 “η πρώτη” για τον ΠΑΟΚ Πάτρας

Μετά την εγγραφή της ομάδας στο Γενικό Μητρώο Αθλητισμού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Πάτρας ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν όπου θα βρει την ομάδα στη Γ΄ Κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν προσπάθησε στις τελευταίες αγωνιστικές να σώσει την παρτίδα, αλλά μοιραία την τελευταία αγωνιστική δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε. Από τον σύλλογο αποχώρησαν συνολικά 11 ποδοσφαιριστές, όπως και ο προπονητής Ανδρέας Σέρρος.

Το πλάνο για την νέα σεζόν είναι η ομάδα να καταφέρει να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στις ανώτερες κατηγορίες.

Στο “τιμόνι” της ομάδας θα βρεθεί ο Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των μεταγραφών.

Η “πρώτη” της ομάδας έχει οριστεί για την προσεχής Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου 21:00 ώρα στο γήπεδο των Προσφυγικών όπου θα είναι και η έδρα του συλλόγου.

Τέλος ο ΠΑΟΚ Πάτρας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους Δημήτρη Χαντάι, Παναγιώτη Τσίρο (Αετός/Αστραπή), αλλά και τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο (ΠΑΟ Βάρδας) για το επόμενο βήμα που έκαναν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς