Στις 16-17/4 ξεκινούν τα μπαράζ για την Παναχαϊκή (το πρόγραμμα)

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η κλήρωση προβιβασμού από τη Γ’ Εθνική στην Super League 2 σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre» παρουσία του Βαγγέλη Μόρα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την άνοδο στη S2 θα κερδίσουν τέσσερις ομάδες, από τις επτά πρωταθλήτριες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, που παίξουν σε παιχνίδια ενός γύρου.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημήτριου στην εισαγωγική του ομιλία ανέφερε: «Η ΕΠΟ θέλει να αναβαθμίσει όλες τις εκδηλώσεις, όπως κάναμε με την κλήρωση του Κυπέλλου, έτσι κάνουμε και τώρα. Θα είναι δύο διοργανώσεις που θα έχουν ενδιαφέρον και η Ομοσπονδία θα είναι κοντά».

Από την πλευρά ο πρόεδρος διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ ανέφερε ότι πρόκειται για την τελευταία κλήρωση… ανόδου καθώς από τη νέα σεζόν, οι 4 πρωταθλητές θα προβιβάζονται απευθείας στην SL2.

Aυτές οι ομάδες θα πρέπει οι οποίες περιλαμβάνουν μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ύψους 350.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ.

Το μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο θα ξεκινήσει 16-17 Απρίλιου του 2022 στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει και η Παναχαϊκή-θέλει μόνο ένα βαθμό για τη μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης-, ενώ στην κλήρωση που έγινε γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα για τους πρωταθλητές.

Οι «κοκκινόμαυροι» θα κληθούν να αγωνιστούν εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου με τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου που θα είναι ή ο Μακεδονικός ή η Κοζάνη. Στην 2η αγωνιστική έχουν ρεπό, την 3η αγωνιστική η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει την Ηλιούπολη, την 4η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, την 5η πρωταθλητή εντός έδρας αγώνας με τον πρωταθλητή του 3ου Ομίλου Ηρακλής Λάρισας – ΑΟ Υπάτου, την 6η αγωνιστική, νέα εντός έδρας δοκιμασία με τον πρωταθλητή του 7ου ομίλου, τον τίτλο του οποίου διεκδικούν ΠΑΟ Ρουφ-Πανιώνιος και την τελευταία 7η αγωνιστική η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια του 6ου Ομίλου, Προοδευτική.