Στις 29/7 ξεκινάει ελέω Κυπέλλου Ελλάδας

Η Θύελλα Πατρών θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 29 Ιουλίου στο “Φώτης Αραβαντινός” που είναι έτοιμο να τη φιλοξενήσει από την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων φέτος (τέλη Αυγούστου).

Και λέμε τέλη Αυγούστου γιατί τότε δρομολογείται ο πρώτος γύρος του κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο συμμετέχουν οι κάτοχοι του κυπέλλου της εκάστοτε Ένωσης. Ένα ματς ιστορικής σημασίας (νοκ άουτ) για την ιστορική ομάδα της Πάτρας που θα ήθελε να την ευνοήσει η κλήρωση και να γίνει εντός έδρας.

Άμεσα στις αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα του δήμου Πατρέων θα κληθεί να δώσει τον αγώνα Σούπερ Καπ Αχαΐας με τον πρωταθλητή Ατρόμητο Πατρών, που είναι εξίσου σημαντικός για το γόητρο και την ιστορία των ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα των Βύρωνα Καραβία – Θόδωρου Νικολακόπουλου θέλει να παρουσιάσει και φέτος ένα, αντίστοιχα με το περυσινό, καλό, δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, χωρίς φυσικά να διατυμπανίζει ότι πάει για τίτλους. Είναι κάτι που αν έρθει, θα έρθει από μόνο του και βάσει του ανταγωνιστικού συνόλου που θα παρουσιάσει η ομάδα.