Στοιχημάτισαν ακριβές σκορ στο Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας

Ένα πόρισμα σοκ αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», στο οποίο φαίνεται ότι ένα παιχνίδι της Super League 2 είναι χειραγωγημένο με ακριβές σκορ. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για το Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας, το οποίο είχε γίνει στις 8 Ιανουαρίου του 2023. Για αυτό το παιχνίδι η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar είχε στείλει φάκελο.

Πιο αναλυτικά λέγεται πως σε δέκα αγώνες είχαν στοιχηματιστεί συνολικά 930 ευρώ στο συγκεκριμένο ακριβές σκορ, ενώ στο παιχνίδι της Παναχαϊκής παίχτηκαν περισσότερα από 7.000 ευρώ σε αυτό το σκορ. Το συνολικό ποσό που είχε κερδηθεί σε αυτό το σκορ ήταν 25.619 ευρώ σε απόδοση 359%.

Αναλυτικά ό, τι τονίζεται στην έκθεση της ΕΠΑΘΛΑ:

«Παρατηρούμε ότι σε 10 αγώνες στοιχηματίστηκαν συνολικά στο ακριβές σκορ μόλις 930 ευρώ, ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο στοιχηματίστηκαν περισσότερα από 7.000 ευρώ στο ακριβές σκορ 2-0.

Το συνολικό ποσό που κερδήθηκε με το ακριβές σκορ ήταν 25.619 ευρώ με απόδοση 359%.

Τα μοτίβα στοιχηματισμού στο ακριβές σκορ (2-0) και η συνεχής και επίμονη τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σκορ του αγώνα είναι δυσερμήνευτη.

Επιπρόσθετα υπήρξε αναφορά από την Sportradar για το ίδιο στοιχηματικό γεγονός από δεδομένα και από ξένες στοιχηματικές εταιρίες.

Από τα παραπάνω προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πρότερης γνώσης για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (ακριβές σκορ 2-0) και ο εν λόγω αγώνας και θεωρούμε ότι χρήζει άμεσης προτεραιότητας για περαιτέρω διερεύνηση».