Στον Άρη Πατρών και ο Πολύδωρος Βουτσινάς

Στην απόκτηση και του Πολύδωρου Βουτσινά προέβη ο Άρης Πατρών, ο οποίος δυναμώνει μεταγραφικά πάρα πολύ και δείχνει ότι θα είναι το «αφεντικό» της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

«Ο υδράργυρος έχει ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, να σας αφήσουμε με μία μόνο ανακοίνωση. Απλώστε την πετσέτα σας, καθίστε αναπαυτικά στην ξαπλώστρα σας κι ετοιμαστείτε να «δροσιστείτε».

Η διοίκηση της ομάδας μας ολοκληρώνει μια ακόμη ουσιαστική κίνηση, μιας και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός από τους καλύτερους box to box μέσους της Αχαΐας. Ο λόγος για τον Πολύδωρο Βουτσινά.

Ο παίχτης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Άρη, μιας και ήταν διακαής πόθος του προπονητή. Τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ταχύτητά του, η αίσθηση του χώρου και οι μεταβάσεις του. Ένας παίχτης βαρόμετρο για την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει πραγματικά είναι ο αθλητικός του εγωισμός. Ένας αθλητής σιχαίνεται την ήττα και δουλεύει ακατάπαυστα για να βελτιωθεί ο ίδιος και να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα συμπαρασύροντας με τον τρόπο αυτό και τους συμπαίκτες τους. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία.»