Στον αέρα οι ανανεώσεις, ζητούν παράταση!

Μετά την… καταιγίδα των μη αδειοδοτήσεων το ζήτημα των ανανεώσεων αφορά μάλιστα το σύνολο σχεδόν των ομάδων οι οποίες εκεί που υπό άλλες συνθήκες, άλλες χρονιές, πιστοποιούσαν τις ανανεώσεις τους τέλη Ιουλίου ή μέσα στον Αύγουστο, αυτή τη στιγμή φαίνεται ν’ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, μιας και η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 30ή Ιουνίου.

Καμία ομάδα έως τότε δε φρόντισε να καταθέσει τις ανανεώσεις (μόνο η Παναχαϊκή), καθώς οι εξελίξεις άλλωστε με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων προέκυψε οριακά εκείνη την ημερομηνία ή σε κάθε περίπτωση σε χρόνο που δεν είχε προεξοφληθεί πως οι ΠΑΕ θα έπρεπε να έχουν φροντίσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Από τις ομάδες αυτές δεν εξαιρούνται τα Χανιά, όμως το ζήτημα δεν αφορά μονάχα τους κρητικούς, αλλά πάρα πολλές ακόμη ομάδες. Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό, καθώς εφόσον δε δοθεί η παράταση (ακούγεται για έως 15 Ιουλίου) κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη δεκάδες ποδοσφαιριστές, οι ομάδες των οποίων δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση!

Το θέμα φαίνεται να συζητήθηκε στο ΔΣ της Super League 2, όπως αναφέρει το athlitiko.gr που διεξήχθη την Τετάρτη παρότι δεν έχει δοθεί αυτή τη στιγμή κάποια επίσημη ανακοίνωση.