Στον Γιούχτα συνεχίζει πρώην «κοκκινόμαυρος»

Στον Γιούχτα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αντώνης Γαϊτανίδης, ο οποίος την περσινή χρόνια αγωνίστηκε στην Παναχαϊκη.

Η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει :

Ο 24χρονος νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έχει γεννηθεί στις 18/3/2000 στα Γιάννενα και από σήμερα είναι και επίσημα κάτοικος Αρχανών, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή του Γιούχτα καθώς αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στην Κ19, μεταβαίνοντας στην συνέχεια ως δανεικός σε Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακό μέχρι το 2021-22 όπου φόρεσε ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ Β’ για το πρωτάθλημα της Super League 2. Από εκεί αγωνίστηκε στην Σλοβακική Tatran Presov, παίρνοντας μεταγραφή εν συνεχεία στην Σουηδική Oskarshamns AIK. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν υπογράψει στον Γιούχτα, ήταν η Παναχαϊκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος παίκτης της ομάδας μας, έχει καταγράψει συμμετοχές και με το εθνόσημο έχοντας αγωνιστεί με την Κ16, Κ17, Κ19 και Κ21 της Εθνικής Ελλάδος αντίστοιχα.