Στον ΠΑΟΚ ο Πατρινός, Χ. Μπιτσάκος

Επίσημη μορφή πήρε το deal ανάμεσα στην ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ και τον Χρήστο Μπιτσάκο.

Γεννημένος στις 30/03/2004, ο Χρήστος Μπιτσάκος αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 182cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στα αγωνιστικά τμήματα του ΝΟ Πατρών το 2012, μένοντας εκεί έως το 2016.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον Παναθηναϊκό (2016-2020), με τον οποίον μάλιστα αγωνίστηκε στην Α1 τη σεζόν 2019-20, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία.

Το 2020 παρέμεινε κάτοικος Αθήνας, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΓΣ Περιστερίου. Εκεί, αγωνίστηκε μέχρι και την περσινή σεζόν, καταγράφοντας γεμάτες χρονιές στην Α1.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας, έχοντας ως ορόσημο το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 με την Εθνική Εφήβων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, o Χρήστος Μπιτσάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, και έχω έρθει ώστε να παλέψουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο στόχο που μπορεί να κατακτήσει αυτή η ομάδα. Το κλίμα είναι Οικογενειακό στην ομάδα, είναι μία δεμένη παρέα, καθώς και ο προπονητής, κ. Χατζηθεοδώρου, είναι ακόμα ένας παράγοντας. Σαν αθλητής, ήταν από τις μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής υδατοσφαίρισης».