Στοχεύει το δεύτερο «τρίποντο» στην εξ’ αναβολής… πρεμιέρα ο Παναιγιάλειος

Μετά την κατάκτηση της πρώτης νίκης, την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Α.Ο. Πυλίου, ο Παναιγιάλειος θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και στην εξ’ αναβολής εμβόλιμη… πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα υποδέχεται την Τετάρτη (4/10 – 16:00) στο γήπεδο της Αβύθου, την Α.Ε. Μεσολογγίου, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο να «ζευγαρώσει» τις επιτυχίες σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Με πολύ καλή ψυχολογία και με εχέγγυο την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου -κόντρα στην ομάδα της Κω- οι «μελανόλευκοι» θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανάταση και να δώσουν ανάλογη συνέχεια στην… επανεκκίνηση που έκαναν την περασμένη Κυριακή, μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί.

Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα με τον προπονητή της Μαύρης Θύελλας, Νίκο Μανούρα, να βλέπει το απουσιολόγιο να παραμένει το ίδιο σε συμμετοχές έχοντας, ωστόσο, μία «αλλαγή» προσώπου. Πρόκειται για τον Τίμο Πατρώνη που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει στα… πιτς την Κυριακή. Αντ’ αυτού, όμως, τη θέση του στο απουσιολόγιο πήρε ο Θοδωρής Λουκάς που ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Κυριακής. Στους απόντες θα πρέπει να προσθέσουμε και τους επίσης τραυματίες Αρβανίτη, Λιάτο, Χάμο και Τ. Παπαδόπουλο. Από κει και πέρα η 20αδα που θα δηλωθεί στο φύλο αγώνα του αγώνα κόντρα στο Μεσολόγγι, θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού από τον «μελανόλευκο» τεχνικό.

Την «πρεμιέρα» θα διευθύνει ο Αθανάσιος Κεφίλης του συνδέσμου Κορίνθου, με βοηθούς τους Π. Κωνσταντόπουλο και Μαρ. Παπαγεωργίου, αμφότεροι από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.