Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Συγκεκριμένο πλάνο σταδιακής επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους, όσον αφορά όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, επεξεργάζεται η Ελληνική Πολιτεία, η οποία βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την ΕΠΟ προκειμένου να βρεθεί η σωστή φόρμουλα που θα παρέχει και την απαιτούμενη ασφάλεια.

Το σίγουρο λοιπόν ότι δεν πρόκειται να ανοίξει κάτι μαζικά, αλλά σταδιακά. Οι ομάδες των τοπικών κατηγοριών, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να περιμένουν ίσως αρκετά ακόμα για να μπορέσουν να μπουν σε διαδικασία ομαδικών προπονήσεων. Και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η “βαλίτσα” κινδυνεύει να πάει αρκετά πιο πίσω, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν και οι δουλειές καλώς εχόντων των πραγμάτων, οπότε όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θα θέσουν άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητα τους και όχι το ποδόσφαιρο. Η ολοκλήρωση λοιπόν, των φετινών πρωταθλημάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και ίσως τελικά και να μην επιτευχθεί, όσο και αν αυτό είναι στενάχωρο για τους περισσότερους. Δυστυχώς οι συνθήκες όχι απλά είναι «ειδικές», αλλά ακατάλληλες!