Στο ίδιο έργο θεατές, νέα προσφυγή!

Γεωργιάδης και Τσαλουχίδης την Τετάρτη που ήρθαν στην Πάτρα ανέφεραν στο επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη ότι για να υπογράψουν υπάρχει προαπαιτούμενο και αυτό δεν είναι άλλο από το να πληρωθούν οι παίκτες.

Αυτό εντέλει δεν έγινε οπότε Γεωργιάδης και Τσαλουχίδης αναχώρησαν χθες Παρασκευή για την γεννέτηρά τους. Μίλησαν με παίκτες της Παναχαϊκής, δημιούργησαν μια ελπίδα, αλλά χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα.

Όπως αντιλαμβάνεστε μια ακόμα “μαύρη” σελίδα στην ιστορία της Παναχαϊκής γράφτηκε και κανείς δεν γνωρίζει το τι εξελίξεις θα ακολουθήσουν σε διοικητικό μέτωπο.

Νέο μέτωπο προσφυγής

Ο 27χρονος αμυντικός Δημήτρης Πατάπης που φόρεσε τη φανέλα των Αχαιών από το 2019 ως και το 2021, κινήθηκε σε βάρος τόσο της προηγούμενης ΠΑΕ 1891, όσο και της τωρινής. Η υπόθεσή του έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (03/07) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Την ίδια ημέρα, θα εκδικαστούν οι εξ αναβολής υποθέσεις των Αλεξόπουλου, Τριμμάτη, Θεοδωράκη.

Χαντί: «Παναχαϊκή τιμή μου που σε υπηρέτησα ως αρχηγός»

Ο Άγγελος Χαντί που βρίσκεται στη λίστα με τους ελεύθερους παίκτες, αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή.

Ο πολύπειρος χαφ με ένα μήνυμα μέσω social media τόνισε: «Αγαπητή μου Παναχαϊκή, τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα και το περιβραχιόνιο σου… Ευχαριστώ».

Επί της ουσίας ο Χαντί γνωστοποίησε ότι δε βρέθηκε πρόσφορο έδαφος για ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και αποχώρησε.