Στο “κόλπο” της παραμονής ο Δαβουρλής Κ΄92

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 15′ Θ. Θωμάς, 53′ Κ. Πρέμτος – 35′ αυτ. Σ. Πρέμτος

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Δαβουρλής Κ΄92 που επικράτησε με 2-1 της Α.Ε. Λιμνοχωρίου που βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα των πλέι άουτ. Στο 15’ σουτ – κεραυνός από τον Θανάση Θωμά η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 20’ ο Γκότσης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γ. Θωμά που απέκρουσε. Στο 35’ εκτέλεση φάουλ ο Σ. Πρέμτος στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα του Γ. Θωμά 1-1. Στο 40’ εκτέλεση φάουλ από το Μαντά απόκρουσε ο Γ. Θωμάς

Στο 53’ σέντρα του Μπάνι από τ’ αριστερά ο Θ. Θωμάς άφησε πολύ ωραία την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του στο ύψος του πέναλτι, παρασύροντας τους αμυντικούς και ο ερχόμενος Κώστας Πρέμτος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 65΄ Ο Κ. Πρέμτος βγαίνει τετ α τετ με τον Δρόσο με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια, ενώ στο 69’ ο ίδιος παίκτης μόνος στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να κάνει το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 70’ διαγώνιο σουτ του Γαλαριώτη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Ε. Μαράτος): Ι. Θωμάς, Μπάνη, Τσεκούρας (5’ λ.τ. Θ. Θωμάς), Κλαφουντζής, Σ. Πρέμτο, Πολίτης, Κατσαϊτης (70’ λ.τ. Κουλούρης), Γεράνιος, Γαλαριώτης (87’ Γερόπουλος), Κ. Πρέμτο, Ανδρεοσόπουλος.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Καρίτσας, Π. Νιφόρας, Α. Βλάχος (80’ Γ. Νιφόρας), Γκότσης, Μαντάς, Γκολφινόπουλος.