Στο πλευρό του Δαβουρλή Κ΄92 το “Γιαχαλής Bakery”

Η αγάπη για τον αθλητισμό και η δέσμευση στην τοπική κοινωνία είναι δύο αξίες που έρχονται σε πρώτο πλάνο για τον κ. Στάθη Γιαχαλή, έναν γνωστό επιχειρηματία στον χώρο της αρτοποιίας. Η πρόσφατη γενναιοδωρία του αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της στήριξής του προς τον αθλητισμό.

Με ευγενική χορηγία, ο κ. Γιαχαλής παρείχε τα χειμωνιάτικα προπονητικά σετ για τον Δαβουρλή Κ΄92. Η κίνησή του αυτή αντικατοπτρίζει τον πραγματικό πολιτισμό της επιχείρησής του, “το Αρτοποιείο Γιαχαλής”, που βρίσκεται στην Αγυιά στην διεύθυνση Αρέθα 18, καθώς και στο κέντρο της Πάτρας, στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 36-38.

Η ευγενική αυτή πράξη δεν είναι μόνο μια δωρεά από έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, αλλά είναι και μια έκφραση αναγνώρισης και στήριξης προς τη νεότερη γενιά και τον αθλητισμό.

Ο κ. Γιαχαλής, γνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού (όντας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής) και της ομαδικότητας, επέλεξε να στηρίξει με έναν τρόπο που θα έχει άμεσο αντίκτυπο. Η χορηγία των προπονητικών σετ θα επιτρέψει στους αθλητές να εξασκηθούν και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά, ενισχύοντας την αθλητική ανάπτυξη της περιοχής.

Το Αρτοποιείο Γιαχαλης αποτελεί “σήμα κατατεθέν”, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρει, αλλά και λόγω της ενεργού συμμετοχής του, σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Η πρωτοβουλία του αποτελεί ένα καλό παράδειγμα του πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στον τοπικό αθλητισμό και να ενισχύσουν τα κοινωνικά δεσμά.