Στο χέρι του Διαγόρα Βραχνεΐκων η παραμονή

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων των απουσιών κέρδισε με το «φτωχό» 1-0 την ουραγό Αναγέννηση Άρτας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.

Η ομάδα του Σπηλιόπουλου με γκολ του Σιδέρη στις καθυστερήσεις του α΄ ημίχρονου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με πιο τρανταχτές αυτές του Αλεξανδρή στο 17′, του Βλασόπουλου στο 22′, του Καπετανάκη στο 33′, του Αλεξανδρή στο 46′, και του Σπανού στο 65′, ενώ η Αναγέννηση απείλησε με τον Δημητρέλο στο 34′.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Σπηλιόπουλος): Μπαμπούνης, Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασοπούλος, Αποστολόπουλος (78′ Θωμάς), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, (88′ Σκούρτας), Αλεξανδρής (70′ Παπαδόπουλος).

Αναγέννηση Άρτας (Θόδης): Μπαλαούρας, Μπόκος, Κωστάκης, Τσιλιγιάνης, Κράμπης, Γούλας, Αρτέμης (71′ Μιχάλης), Μανιώτης, Δημητρέλος, Παπαδόπουλος (83′ Μυσιούδης), Μπότσαρης.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο από το thematch.gr, το γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Διαγόρα και την Αναγέννηση.