Στο Emileon η Ακαδημία της ΠΑΕ Παναχαϊκή

Στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον καταπληκτικό πολυχώρο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο βρέθηκε την Παρασκευή η Ακαδημία της Παναχαϊκής.

Διεξήχθησαν αγώνες στις κατηγορίες U15 και U14, ανάμεσα στις δύο Ακαδημίες Παναιτωλικού και Παναχαϊκής.

Η ομάδα του Δημήτρη Κατριμπούζα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη του Άκη Μπελεβώνη, σε μια πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Super League 1 το ερχόμενο Σάββατο στην Πάτρα.

Τα γκολ της U15 της ΠΑΕ Παναχαϊκή σημείωσαν ο Τσαλπατούρος στο 35’ και στο 58’ ο Γασπαρινάτος, ενώ έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν οι Παπακωνσταντίνου, Ασπρούδης, Αθανασόπουλος και Βιανέλο. Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης και σύσσωμο το team της ομάδας του Αγρινίου.

Για την U15 ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα οι: Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος, Πιστικός, Λινάρδος, Χριστοδουλόπουλος, Ναλμπάντης, Γασπαρινάτος, Τσαλπατούρος, Παπακωνσταντίνου, Ασπρούδης, Βιανέλο. Έπαιξαν και οι: Ανδρικόπουλος, Σταματάκης, Γιώτης, Αλεξόπουλος, Αθανασόπουλος, Ρουμελιώτης, Κόλλιας. Απουσίαζε ο Καζακόπουλος, λόγω ίωσης. Την αποστολή ακολούθησε και ο τραυματίας Σχινάς.

Η U14 της ΠΑΕ Παναχαϊκής στο γήπεδο 3 του προπονητικού κέντρου, ηττήθηκε 4-0 από το αντίστοιχο τμήμα του Παναιτωλικού.

Παράλληλα, τρία γκρουπ της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναχαϊκής παρευρέθηκαν στις Ακαδημίες των Ελπίδων Αγρινίου για φιλικούς αγώνες. Αγωνίστηκαν δύο τμήματα U10 και ένα U12 και η συνολική τους εικόνα ήταν άκρως ελπιδοφόρα καθώς εμφανίστηκαν ανταγωνιστικά στα ματς με τις δυνατές ομάδες υποδομών του Παναιτωλικού.

Ο υπευθυνος της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Στάθης Τσαρτόλιας ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός και την Ακαδημία του Παναγιώτη Τάγκαλου, για την υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας, τόσο στον αθλητικό πολυχώρο Emileon όσο και στις εγκαταστάσεις των Ελπίδων Αγρινίου.