Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το γήπεδο της Αρόης

Φώτο αρχείου

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΑΠΟ Αρόης Πατρών κ. Κώστα Μηλιτσόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κ. Ιάσονα Φωτήλα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν διεξοδικά στο ενδεχόμενο της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 9×9 στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ Μηλιτσόπουλο ότι ο χώρος ιδιοκτησιακά ανήκει στην Περιφέρεια και ότι η αξιοποίησή της θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη.

Διαβεβαίωσε δε, ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του χώρου ώστε να φιλοξενήσει αθλητικές και συναφείς δραστηριότητες. Για το λόγο αυτό έχει προωθηθεί η κατασκευή των σχετικών μελετών, γεωλογικών και τεχνικών, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για το έργο.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και κυρίως σε συνεργασία για την αξιοποίηση του χώρου με το βέλτιστο τρόπο ώστε να έχει πολλαπλά οφέλη για όλους του Πατρινούς.