Συνέχισε το εκπληκτικό σερί της η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

(φώτο αρχείου)

Διαιτητής : Ρουμπάνης (Πλατανιάς-Αβραμοπούλου)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου κατάφερε να κερδίσει τον Πυρσό με σκορ 3-2 και να συνεχίσει το εκπληκτικό της σερί καθώς μετράει 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στην Β κατηγορία.

Το παιχνίδι για την ομάδα της Φλόγας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ανδρέας Χαλούλος με σουτ έξω από περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η ομάδα του Πυρσού έβγαλε άμεση αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Αυγερινός Λόης εκτέλεσε το φάουλ το οποίο κόντραρε στο τείχος στην συνέχεια ο Ανδρέας Λόης έπιασε ένα δυνατό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Μπασιλάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.

Στο 17′ η Φλόγα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ύστερα από λάθος στην άμυνα του Πυρσού ο Παπαθεοδωρακόπουλος βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.

Στο 22′ η Φλόγα καταφέρει να σημειώσει και δεύτερο τέρμα όταν ο Χαλούλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά ο Γιαννακόπουλος έπιασε την κεφαλιά την οποία σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Ανδρέας Λόης και στην συνέχεια με κεφαλιά εξ επαφής ο Πήττας έγραψε το 2-1.

 Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης ο  Παπαθεοδωρακόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κατσαϊτή με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πήττας για να σημειώσει (2ο τέρμα) και να κάνει το 3-1.

Η ομάδα του Πυρσού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85′ με σουτ του Αυγερινού Λόη που κρέμασε τον τερματοφύλακα της Φλόγας.

Στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Πυρσού πίεσε για να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης το οποίο δεν ήρθε ποτέ και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Φλόγας Κ.Κ. να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Συνθέσεις :

ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ (Θ Καραγιαννάκης): Πρέμπτος,Μητρόπουλος, Χ.Τσάμης(57’Ανδρεόπουλος), Πήττας,Μπουρνάκας, Γ.Κουτσουμπελίτης, Μαυρομμάτης, Γιαννακόπουλος, Παπαθεοδωρακόπουλος (90’Μαζαράκης),Χαλούλος (94’Θ.Τσάμης), Ε.Κουτσουμπελίτης (76’Σπυρόπουλος).

ΠΥΡΣΟΣ (Κ. Πλώτας): Παντζόγλου,Π.Μαχμούντ, Ανδ.Λόης,Μαρουλάς, Κατσαΐτης, Γιαννόπουλος (79’Παυλόπουλος), Μπασιλάρης, Δριμάλας, Κ.Μαχμούντ,Αυγ.Λόης, Φράγκος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς