Συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μιντιλογλίου

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Βαβαρούτας

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Αστέρας Μιντιλογλίου επικράτησε του Ολυμπιακού Πατρών με σκορ 2-0. Tα τέρματα για την ομάδα του Άγγελου Μπανταδάκη σημειώθηκαν από τους Πάνο Πλέγα στο 60′ και Βαλάντη Μπαλασόπουλο στο 72′.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως στην ενδεκάδα του Αστέρα αγωνίστηκαν 4 παιδιά ανήλικα ενώ ντεπούτο έκανε και ο Μανώλης Πλέγας (2005 γεννηθείς) ο οποίος πέρασε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Άλλο στατιστικό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μιντιλογλίου μαζί με την Αστραπή Ψαροφαΐου είναι οι μοναδικές ομάδες του ομίλου που ακόμα δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους. Τέλος την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας θα φιλοξενήσει εντός έδρας τον πολύ δυνατό Ατρόμητο Λάππα σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Άγγελος Μπανταδάκης): Τζούρας, Παρασκευόπουλος (85΄ Μ. Πλέγας), Λιβέρης, Αγκαράι, Μαυροκέφαλος, Φ.Πλέγας, Καραπίτσος, Π.Πλέγας (80΄ Απατάγγελος), Β. Μπαλασόπουλος, Χόρτης (75΄ Τσαλαμιδάς), Φωτάκιας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αμαλία Σάρρα): Σταυριανίδης, Παναγόπουλος, Βγενόπουλος, Σταθόπουλος, Π. Δημόπουλος, Καρράς, Πάπουλας, Β.Καράμπελας, Δ. Καράμπελας, Ξενάκης, Χαρίτος.