Σφαγή του Παναιγιάλειου στην ήττα 0-1 από την Μαρκό

Ο διαιτητής Δρούζας από την Αργολίδα εξάντλησε την αυστηρότητά του προς τον Παναιγιάλειο και την επιείκειά του προς την Μαρκό στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Δυο φορές οι μελανόλευκοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσίπρα και τράβηγμα στον Τακίδη, για να ξεσηκωθεί στη συηνέχεια το γήπεδο στην ακύρωση του γκολ από τον Τσίπρα και να …καταφύγουν οι διαιτητές στα αποδυτήρια να γλιτώσουν το μένος ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και φιλάθλων.

Ιδιαίτερα μαχητική η Μαρκό δυσκόλευε τις επιθετικές ενέργειες των μελανόλευκων και τις τελικές φάσεις στην εστία του Κυριτσά, έχοντας παράλληλα και την ευνοϊκή αντιμετώπιση της διαιτησίας, γεγονός που όσο περνούσε η ώρα εκνεύριζε όλο και περισσότερο τους παίκτες του Παναιγιάλειου και την εξέδρα που «έβραζε».

Με επιθετικές ενέργειες από τον Παναιγιάλειο ξεκίνησε το παιχνίδι στην Αβυθο.

Στο 9΄ ο Βασίλτσης είχε σουτ πάνω από την εστία και στο 12΄ ο Πίσπας μπήκε στην περιοχή δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα που θα μπορούσε να αποφέρει το πέναλτι, αλλά προτίμησε να σταθεί με δυσκολία στα πόδια του και να βγάλει ασίστ στον Βασίλτση που κοντραρίστηκε μπροστά στην εστία.

Στο 14΄ ο Πίκουλας γύρισε την μπάλα στην εστία και απέκρουσε ο Κοντοχρήστος, ο οποίος είχε εκτέλεση φάουλ στο 18΄ αλλά η κεφαλιά του Τακίδη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κυριτσά.

Στο 20΄ και 21΄ φάουλ στην αρχή και μετά σουτ του Λαζαρίδη αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο.

Ακόμα μια μελανόλευκη απειλή στο 25΄ με τον Σανδραβέλη να γυρίζει την μπάλα στην μικρή περιοχή για Πίσπα και Βασίλτση που δεν πρόλαβαν να αγγίξουν την μπάλα προς την εστία.

Στο 38΄ από κόρνερ του Παυλίδη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σανδραβέλης είχε σουτ άουτ στο 45΄.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με φάουλ του Κοντοχρήστου που απέκρουσε ο Κυριτσάς, όπως και την κεφαλιά του Κίτου από το γύρισμα του Τσίπρα.

Στο 54΄ ο Παυλίδης εκτέλεσε φάουλ έξω και ο ίδιος στο 57΄ σέντραρε στην περιοχή του Παναιγιάλειου και ο αφύλακτος Γιαννιτσάνης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της Μαρκό.

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση και άρχισαν την πολιορκία στην αντίπαλη περιοχή.

Όσο κυλούσε ο χρόνος ο …κλοιός έσφιγγε στην εστία της Μαρκό.

Και ενώ στην μεγάλη πίεση που άσκησαν οι μελανόλευκοι στο τελευταίο 10λεπτο είχαμε την ανατροπή του Τσίπρα, το τράβηγμα στον Τακίδη και το αποκορύφωμα ήταν η ακύρωση του τέρματος από τον Τσίπρα στο 89΄.

Σηκώθηκε και η σημαία του α΄ βοηθού Π. Τσούκα από την Αρκαδία για να δεχτεί τις εντονότατες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, στην κερκίδα είχε σημάνει συναγερμός, είχαμε την αποβολή του Λιάτου που δεν συμμετείχε πουθενά αλλά αυτόν βρήκε μπροστά του ο διαιτητής Δρούζας και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Όταν γύρισε άφησε να κυλήσει η μπάλα και να σφυρίξει το φινάλε, χωρίς καθυστερήσεις που ήσαν ουκ ολίγες.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Τακίδης, Κίτος, Λουκάς (78΄ Θεοφανόπουλος), Μαυρόπουλος, Πίσπας (70΄ Κοτσόκολος), Τρέσα (60΄ Λιάτος), Τσίπρας, Βασίλτσης

Μαρκό: Κυριτσάς, Κιούσης, Ριτσωτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Καλέργης (75΄ Ευθυμίου), Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Πίκουλας (86΄ Μωραΐτάκης), Παυλίδης, Λαζαρίδης.

Πηγή : Protionline