Σχεδόν έτοιμο το «στολίδι». Βροχή τα ευχαριστώ και τα μπράβο

Σχεδόν έτοιμο είναι το γήπεδο των Προσφυγικών, ένα νέο «στολίδι» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο περιμέναμε χρόνια τώρα.

Με προσωπική του ανάρτηση μέσω του facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ είπε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τα σχόλια συγχαρητηρίων να δίνουν και να παίρνουν.

Μερικά από αυτά είναι τα παρακάτω :

Κώστας Καλπουζάνης (Προπονητής Ολυμπιακού Πατρών): Μπράβο σε όλους !! Μετά από μεγάλο αγώνα τόσα χρόνια όλων των διοικήσεων της ΕΠΣΑ και του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Πατρών, το γήπεδο είναι έτοιμο. Οφείλουμε να πούμε όμως ότι η διοίκηση Δανιήλ ήταν και είναι πιο διεκδικητική γιατί τόσο ο πρόεδρος, αλλά και ο αναπληρωτής ταμίας  Κώστας Ντάσιος (Θράκας) με την δικιά μας βοήθεια,  τρέχαμε στα γραφεία της Γ.Γ.Α. και στους υπουργούς των εκάστοτε κυβερνήσεων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ που ξέθαψε το θέμα του γηπέδου των Προσφυγικών το 2016. Υπάρχει όμως και η βοήθεια της σημερινής Γ.Γ.Α. που σταμάτησε την γραφειοκρατία και έδωσε την δυνατότητα στην διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. να τελειώσει αυτή το γήπεδο με μεγάλη επιβάρυνση στο ταμείο της. Να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι ορισμένα σωματεία μεταξύ αυτών και το δικό μας βοήθησαν οικονομικά. Μετά την περιπλάνηση της ομάδος μας τόσα χρόνια σε διάφορα δημοτικά γήπεδα της πόλης, έφτασε η ώρα να μπούμε στο “σπίτι” μας!!

Χρήστος Πλούμης (Μέλος ΕΠΣ Αχαϊας – Πρόεδρος Πανιώνιου/Αχιλλέα) : Συγχαρητήρια πρόεδρε για την ταπεινότητα την μετριοφροσύνη και όχι την αυταρέσκεια αν και θα ήταν φυσιολογικό σχετικά με την ανάρτηση σου. Αυτά ακριβώς είναι δείγματα γραφής που πάνε τα πράγματα μπροστά. Ενα πολύ μεγάλο εμβληματικό έργο για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας  τελειώνει. Μεγάλο επίτευγμα. Όσοι το ζήσαμε από κοντά τους τελευταίους μήνες με τα μπρός πίσω το άγχος τις απογοητεύσεις δυσκολίες που φαίνονταν αξεπέραστες κάνει την επίτευξη του μεγάλου στόχου σημαντικότερη. Περιμένουμε όλοι τον ορισμό του πρώτου παιχνιδιού. Μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο μας.

Στάθης Μουτζουρούλιας (Πρώην Πρόεδρος Πατραϊκού): Μπράβο  επιτέλους μετά από πολλά χρόνια άρχισε το γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά, συγχαρητήρια στην Ένωση και σε όσους συνέβαλαν στην κατασκευή. Πονούσα όπως το έβλεπα χρόνια χρόνια αφού και εγώ διέθεσα 300000 ευρώ αφού είχε παραδοθεί προς χρήση με πολλά προβλήματα ξεκινώντας με την αλλαγή από εμένα των τεράστιων πυλώνων και πολλά αλλά. Πολλά μπράβο στην Ένωση, συνεχίστε έτσι έχει ακόμα ελλείψεις, θα ανασάνει η περιοχή και όλη η Πάτρα και θα ξαναβρούν στέγη τα ιστορικά σωματεία της περιοχής .

Αλέκος Μπογιάκης (Παράγοντας Ατρομήτου Πατρών) : Επιτέλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους αφανείς ήρωες που συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτιαχτεί το ιστορικό γηπεδο των Προσφυγικων. Παλιά το λέγαμε και γήπεδο του Ολυμπιακού. Οι πιο νέοι λέγαμε ότι παίζουμε στους τσίγκους. Με ανυπομονησία περιμένω τον αγώνα παλαιμάχων Άνω και Κάτω πόλη.

Ιωάννης Κοζιώρης (Πρώην Πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας) : Μπράβο σε όλους για το αποτέλεσμα. Δυστυχώς πέρασαν τα χρόνια που φάγαμε πολύ υπόσχεση και κοροϊδία. Τέλος καλό όλα καλά.

Γεώργιος Γκοτσόπουλος (Πρόεδρος Αναγέννησης Πατρών – Πρώην Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας) : Συγχαρητήρια για την κατασκευή του χλοοτάπητα στην Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η προηγούμενη διοίκηση έβαλε και αυτή το λιθαράκι της στην οποία εγώ ήμουν αντιπρόεδρος και ο Δημήτρης με την κατασκευή της μεγάλης κερκίδας για να είναι λειτουργικό σήμερα το γήπεδο των Προσφυγικών.

Λεωνίδας Σκαρτσίλας (Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής) : Μπράβο για το στολίδι.

Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος (Πρώην Διαιτητής Αχαϊας) : Η ισχύ εν τη ενώσει.

Παναγιώτης Καραγκούνιας (Πρώην Διαιτητής Αχαϊας)  : Τεράστιο έργο για την εποχή που ζούμε.

Γιάννης Φορτώσης (Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής) : Συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα.

Νίκος Καμαλακίδης (Παράγοντας Άρη Πατρών) : Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν να δημιουργηθεί ξανά αυτό το ιστορικό για την Πάτρα γήπεδο.

Χρήστος Αντωνόπουλος (Παράγοντας Πήγασου) : Συγχαρητήρια σε όλους. Δεν υπάρχουν λόγια μόνο ευχές κ σύντομα να μπορέσει η ΕΠΣ να διεκδικήσει κ να κερδίσει κ άλλους στόχους (πρότυπο αθλητικό κέντρο)

Παναγιώτης Χαλκιόπουλος (Παράγοντας Διαγόρα): Επιτέλους. Κάτι υπέροχο για τα παιδιά μας.