Σωκράτης Κοψαχείλης στο patragoal.gr: «Ποιοτικούς παίκτες η Παναχαϊκή, θα πρωταγωνιστήσει η Καλαμάτα»

Στα μέρη μας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο βετεράνος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Σωκράτης Κοψαχείλης, ο οποίος είναι και προπονητής τερματοφυλάκων στις ομάδες «Κ» των Πειραιωτών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες της Παναχαϊκής στο “Attica”.

Ο Σωκράτης Κοψαχείλης μίλησε στον Παναγιώτη Σουτζόγλου και στο patragoal.gr για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Πάτρας, αλλά και για την αγαπημένη του Καλαμάτα.

«Είναι ευχής έργον που ερχόμαστε εκπρόσωποι αθηναϊκών ομάδων, όπως είναι ο Ολυμπιακός στην επαρχία. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα για την Πελοπόννησο. Είναι η κορυφαία ομάδα του Νομού και αυτό που είδα στις αναμετρήσεις αυτές είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν δουλευτεί. Σε αυτές τις ηλικίες τα πάντα κερδίζονται με τη δουλειά και την υπομονή. Αυτό είναι το ζητούμενο σε όλη τη διαδικασία. Εγώ να ευχηθώ καλή συνέχεια, χαίρομαι πάρα πολύ που ομάδες, όπως η Παναχαϊκή συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα και αυτό εύχομαι να συνεχιστεί».

Το σχόλιο σας για την Παναχαϊκή και την Καλαμάτα για την προσπάθεια που θα κάνουν στην Σούπερ Λιγκ 2:  «Είναι δύο τεράστιες ομάδες. Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που αγαπώ πάρα πολύ, έπαιξα εκεί πάρα πολλά χρόνια, έζησα τη μισή μου ζωή εκεί. Είμαι σίγουρος ότι η Καλαμάτα θα πρωταγωνιστήσει, έχει πολύ καλή ομάδα, με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής. Η Παναχαϊκή προσπαθεί να βρει τα βήματά της, έχει ποιοτικούς παίκτες, νομίζω όλα μετράνε και έξω από το γήπεδο. Μια ομάδα που έχει σοβαρή διοίκηση, σταθερή που είναι συνεπής σε υποχρεώσεις, οργάνωση και σε όλα αυτά τα επίπεδα, που χρειάζονται για να ανέβεις κατηγορία. Για να ανέβει Σούπερ Λιγκ θέλεις, όλα αυτά. Να ευχηθώ τα καλύτερα και στις δύο ομάδες».