Σύννεφα προβλημάτων πάνω από τον Διαγόρα Βραχνεϊκων

Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων παρουσιάζει φέτος ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τις χρονιές στην Γ’ Εθνική αλλά και από αυτές που πρωταγωνιστούσε και κατακτούσε πρωταθλήματα και κύπελλα της ΕΠΣ Αχαϊας.

Η φετινή ομάδα με “τιμονιέρη” τον Κώστα Τσιπιανίτη, βασίζεται σε νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και φιγουράρει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι “μάτιασαν” την ομάδα, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν μαζευτεί αρκετά συννέφα προβλημάτων πάνω από αυτήν.

Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα, απόντες ήταν οι Ν. Γκολφινόπουλος λόγω αποβολής αλλά και οι Φ. Γκολφινόπουλος, Χουσελάς και Δ. Μαλτέζος λόγω τραυματισμών.

Επίσης όπως όλα δείχνουν, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γιώργος Κωστόπουλος χάνει όλη την χρονιά, αφού θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στους χιαστούς.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού απών από τα επόμενα παιχνίδια θα είναι και ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Σκούρτας, ο οποίος στον αγώνα με τον Ατρόμητο Λάππα υπέστη θλάση βαριάς μορφής στον τετρακέφαλο και πιθανότατα θα μείνει εκτός για όλο τον Δεκέμβριο.