Σύσκεψη ουσίας και συσπείρωσης των «3»

Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου, Γιώργου Μπάρλου, με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λουμπαρδέα και τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από 4 ώρες και συζητήθηκαν αρκετά θέματα γύρω από την ομάδα, όπως φυσικά και η ενίσχυσή της.

Η επόμενη μέρα έχει το δικό της ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Όλοι μαζί συμφώνησαν ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή, ώστε να δέσουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να βγει στο γήπεδο, η εικόνα που επιβάλλεται να δείξει φέτος ο σύλλογος, καθώς ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες δύο προσθήκες. Η μία θα είναι το «δώρο» του προέδρου που θα είναι «10αρι» και θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου μέχρι τις 30/9. Πρόκειται για ηχηρό όνομα που θα είναι βεληνεκούς του Χρήστου Αραβίδη. Επίσης αναμένεται να γίνει άλλη μία προσθήκη που δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση.

Μέγιστος σκοπός είναι το «μοντάρισμα» της ομάδας το επόμενο διάστημα, αφού υπάρχει ένας μήνας γεμάτος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το φιλικό με τον Ιωνικό θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία οι «κοκκινόμαυροι» να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να δείξουν μια καλύτερη εικόνα.