Σ. Παπαδόπουλος: «Θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του μετά τη νίκη με το Διαβολίτσι, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος είπε: «Θέλω να δώσω πολλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της Παναχαϊκής όχι μόνο για τη νίκη τους και τους 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικό αλλά γιατί δεν κέρδισαν ένα αντίπαλο που είναι πολύ καλή ομάδα μια και αν δεν κάνω καθώς είναι η πρώτη ήττα που κάνει στην έδρα του. Ήταν μια πολύ καλή και δύσκολη νίκη σε κακό αγωνιστικό χώρο.

Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και στο α΄ ημίχρονο, είχαμε μεγάλη ευκαιρία που την έβγαλε ο αντίπαλος πάνω στην γραμμή όμως στο β΄ ημίχρονο σκοράραμε. Ξέραμε πως παίζει ο αντίπαλος, είχαμε δουλέψει πολύ παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο, για εμάς είναι το 5ο παιχνίδι σε 14 μέρες και για αυτό λέω πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, του συνεργάτες μου και τους φίλους μας που μας στηρίζουν.

Έχουμε κουραστεί πολύ όπλο αυτό το διάστημα αλλά δεν γίνεται κάτι λιγότερο. Είμαστε πρώτοι με 2 βαθμούς όμως ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος και πιστεύω πως εμείς θα τερματίσουμε στη 1η θέση για είμαστε η καλύτερη ομάδα».