Σ. Παπαδόπουλος: «Παίκτης με τεχνική ο Βιλανάκης, ο Αγκαράϊ έχει την θέση»

Μπορεί να έχουν ειπωθεί αρκετά σχετικά με τις ευκαιρίες που δίνει η Παναχαϊκή σε Πατρινούς παίκτες ωστόσο βλέπουμε πως υπάρχει η δυνατότητα,  τους δίνει ευκαιρία  και αυτό φάνηκε και στο φιλικό με το Πάτραι.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, ρωτήθηκε σχετικά με την παρουσία του νεαρού Βιλανάκη ο οποίος κάνει προπονήσεις με τους κοκκινόμαυρους.

«Ο Βιλανάκης είναι 1-2 μέρες μαζί μας, χρειαζόμαστε κάποιους μικρούς  για το κύπελλο,  είναι παίκτης που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, δεν τον βοηθά πολύ η σωματοδομη του αλλά όλοι οι μεγάλοι παίκτες είναι κοντοί» είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι παιδί από την Πάτρα, θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε Πατρινούς και αν κοιτάξετε, θα δείτε πόσοι Πατρινοί έπαιζαν στο β΄ ημίχρονο.

Για παράδειγμα δίνουμε χρόνο και στο Νίκο Στασινόπουλο ο οποίος θέλουμε να παίρνει παιχνίδια. Αλλά αυτό που ζητώ από αυτούς, είναι να ζητούν να παίζουν συνέχεια και αυτό το κάνει ο Αγκαράι ο οποίος την έχει την θέση και μάλιστα σήμερα αγωνίστηκε τραυματίας αφού είχε ενοχλήσεις στο στήθος. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, πως είναι έχουμε πολύ καλό κλίμα, συγχαρητήρια στην διοίκηση αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου που έρχονται κάθε μέρα στο γήπεδο και τους πιέζουμε αλλά μόνο μέσω της δουλειάς θα δούμε αποτέλεσμα».

Π. ΚΟΓΚΟΣ