Τέσσερις ανανεώσεις και ένας πρωταθλητής στους νεοφώτιστους

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανδρεόπουλου.

Ο Ανδρεόπουλος είναι 25 ετών και αποτελεί τη σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του συλλόγου και οι λόγοι είναι προφανείς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που για αρκετά χρόνια έχει αγωνιστεί στις Κ ομάδες της ΑΕΚ φτάνοντας στο κατώφλι της πρώτης ομάδας, ενώ μετέπειτα έγινε επαγγελματίας στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο στην ομάδα Νέων.

Ο μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Ναύπακτο, έχει αγωνιστεί φυσικά στη Γ’ Εθνική με τον Ναυπακτιακό Αστέρα αλλά και τα Μετέωρα, ενώ έχει περάσει επίσης από την ΑΕ Μεσολογγίου και τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Τα τελευταία χρόνια φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Απόλλωνα Ευπαλίου και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν από τα βασικά γρανάζια για την άνοδο της ομάδας από τη Φωκίδα στη Γ’ Εθνική, πανηγυρίζοντας εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή και το Κύπελλο.

Ο Ανδρεόπουλος είναι αριστεροπόδαρος, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στα αξιοσημείωτα της πορείας του είναι το γεγονός ότι έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες!

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου για τη συνεργασία της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Αστέρα Λεοντίου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα χρονιά“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “μαυροπράσινων”.

Τέσσερις σημαντικές ανανεώσεις

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Γελάσιο, Κωνσταντίνο Κορκόντζηλα, Δημήτρη Σίψα και Ραφαήλ Παπαθωμά!

Ο «Κόρκο» από τους στυλοβάτες της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα θα ακολουθήσει τον Αστέρα στα «σαλόνια», ο Σίψας ως γνήσιος Λεοντίτης έχει παίξει στην Α’ Κατηγορία και δε θα μπορούσε να λείπει, ενώ ο παίκτης – κλειδί από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά ο νεαρός Παπαθωμάς συνεχίζει με στόχο να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στη νέα απαιτητική χρονιά.

Ο Γελάσιος ήταν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που διέθετε το ρόστερ της ομάδας του Βαλσαμή και δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρόσκληση της Α’ Κατηγορίας. Ένας παίκτης που έχει περάσει ξανά αρκετές φορές από τα «σαλόνια» του ερασιτεχνικού έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στη δύσκολη χρονιά που είναι μπροστά.