Τα απόλυτα “κάστρα” του ερασιτεχνικού

Άρης Πατρών και Ρομαϊκός, είναι οι ομάδες που κρατάνε το απόλυτο της έδρας τους, αφού ως γηπεδούχοι δεν έχουν την παραμικρή απώλεια βαθμών, μετρώντας μόνο νίκες σε αυτές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης Πατρών μετράει ως γηπεδούχος 8 στα 8 στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και η έδρα των Προσφυγικών είναι από τους βασικούς λόγους που έχει πάρει μια πολύ ασφαλή διαφορά και βάσει αυτής θεωρείται και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τα ίδια και για τον Ρομαϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, εκεί όπου η ομάδα της Δυτικής Αχαϊας στο γήπεδο του Αλισσού που χρησιμοποιεί σαν έδρα, έχει κάνει το 5 στα 5.

Φυσικά και υπάρχουν και άλλες δυνατές έδρες στα πρωταθλήματα, οι οποίες μετράνε έστω και μια απώλεια. Η Θύελλα Πατρών μετράει απώλεια μόλις 2 βαθμών στην έδρα της (7 νίκες και μια ισοπαλία), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην φυσική του έδρα, μετράει 8 νίκες και 1 ισοπαλία στο Α. Κάνιστρας.

Ίδια πολύ δυνατή συγκομιδή έχει και η Νίκη Προαστείου, με απώλεια μόλις 2 βαθμών στην έδρα της (7 νίκες και 1 ισοπαλία), ενώ και ο Πείρος Ισώματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, έχει μόλις μια ισοπαλία σε 5 αγώνες στην έδρα του.

Από εκεί και έπειτα υπάρχουν και άλλες ομάδες και στις τρείς κατηγορίες, οι οποίες έχουν απώλεια τριών βαθμών και πάνω.