Τα Χριστούγεννα για την ΕΠΣ Αχαΐας συνεχίζονται

Ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη και πλέον προχωρά σε πιο έντονους ρυθμούς η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στο γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας”.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβαθμίζονται ενεργειακά 32 γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλα τη χώρα, στα οποία φιλοξενούνται σωματεία των κατά τόπους Ενώσεων.

Μετά το Ενωσιακό γήπεδο της Αγυιάς, σειρά πήρε και το Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” και θα ακολουθήσει και το γήπεδο Προσφυγικών. Θα απομένει να γίνει η τοποθέτηση στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής και στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών.

Eνδεικτική και η ανάρτηση του μέλους της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιου:Τα Χριστούγεννα για την ΕΠΣ Αχαΐας συνεχίζονται, ακόμα ένα γήπεδο στολίζεται με το στίγμα της ενεργειακής αναβάθμισης που έφτασε στο τέλος του! Το ξέρω, δεν το πιστεύατε ότι θα το καταφέρουμε, όμως έχουμε μάθει να σας διαψεύδουμε με τα έργα μας! Περαστικά σε όσους πονάνε, τα καλύτερα είναι μπροστά, έπονται, και εγώ θα γίνω γραφικός στο τέλος, όπως και το όμορφο νησί της Σαντορίνης! Το πιο έξυπνο πουλί είναι ο μπούφος“.

Η δράση εντάσσεται στον νέο οδηγό του Υπουργείου για την «ανάπτυξη καθαρών τεχνολογιών και μέτρων στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα» και φέρει την υπογραφή του Γιάννη Βρούτση ο οποίος με το “καλημέρα” αναλαμβάνοντας Υφυπουργός, έχει πέσει πάνω στα προβλήματα του αθλητισμού, προσπαθώντας – δίνοντας λύσεις.