Τεράστια νίκη για τον Πανμοβριακό στο “θρίλερ” του Ριόλου

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτο φινάλε, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ριόλου, με τον Πανμοβριακό να κερδίζει στις καθυστερήσεις την Θύελλα Πατρών με τέρμα του Ηλία Κουλούρη και να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα Play Off της Α’ Κατηγορίας.

Η Θύελλα Πατρών είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή μόλις στο 1′ λεπτό, όταν μετά από λάθος του Κοκκίνη η μπάλα έφτασε στον Ντίνο, ο οποίος σούταρε προς την εστία, αλλά ο Πυρρής έδιωξε σωτήρια επάνω στην γραμμή.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία της Θύελλας στο 9′ λεπτό, με τον Ρουμπάτο να βρίσκεται απέναντι στον Κουγιουμτζόπουλο, αλλά με πλασέ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 23′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν άψοξα από την δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Ντίνο, αλλά το σούτ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο Δημόπουλος, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Βλασόπουλος είχε νέα μεγάλη στιγμή, όταν βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων, ο οποίος τον νίκησε και κράτησε το “μηδέν” για την εστία του.

Στο 29′ λεπτό ο Λιάκος έπιασε ωραίο σούτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουγιουμτζόπουλος έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 40′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, όταν σε σέντρα του Κουτσαντώνη από τα δεξιά, ο Πυρρής στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1, αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Με την έναρξη του ημιχρόνου, η Θύελλα είχε δύο μεγάλες στιγμές με τον Σκεπετάρη να “κλειδώσει” τον αγώνα, όταν σε ισάρισθμα σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά οι “κυανόλευκοι” είχαν ακόμα δύο μεγάλες στιγμές με τον Κουτσαντώνη, τις οποίες και πάλι δεν εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Και κάπως έτσι μίλησε ο “νόμος του ποδοσφαίρου”, αφού στο 60′ λεπτό ο Κουλούρης πήρε την σέντρα από τα δεξιά, γύρισε όμορφα το σώμα του και με ωραίο σούτ από το ύψος του πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανμοβριακό.

Στο 74′ λεπτό ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί της Θύελλας έδιωξαν αρχικά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Ρουμπάτο που σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους του Θανάση Παπουτσή να παίρνουν μια μεγάλη και δύσκολη νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανμοβριακός έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Θύελλα Πατρών έμεινε στους 16 βαθμούς.

Πανμοβριακός Ριόλου (Θ. Παπουτσής) : Δημόπουλος, Κυριακόπουλος, Κόκκινης (54′ Καρακάσης), Πυρρης, Βαλογιάνης, Λιάκος, Ρουμπατος, Κουλούρης, Φραγκούλιας, Τακτικός, Παπαδάτος (54′ Παναγόπουλος)

Θύελλα Πατρών (Β. Καραβίας-Θ. Νικολακόπουλος) : Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος (77′ Αδαμόπουλος), Ν. Βλασόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Θ. Βλασόπουλος, Κουτσαντώνης, Ντίνος, Σκεπετάρης, Πανίτσας