Τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΟ Βάρδας

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στην Βάρδα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟ Βάρδας να βρίσκεται από την κόλαση στο παράδεισο, αφού λίγα λεπτά πριν το τέλος έχανε με 1-2 από την Ερμιονίδα, καταφέρνοντας τελικά να φτάσει στην νίκη με 3-2, χάρη σε τέρμα του Κοτσώνη και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2, , αρχικά με το πλασέ του Λάλορ στο 27′ λεπτό και στην συνέχεια με τον Τριμπόνια, πέντε λεπτά πριν την λήξη της ανάπαυλας.

Η άμεση απάντηση του Λαθύρη στο 44′ λεπτό έδωσε εκ νεου ελπίδες στους “ταύρους” της Ηλείας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν δραματικός, αφού αρχικά στο 84′ και μετά από γέμισμα του Διονυσόπουλου, ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, με την ολική ανατροπή να γίνεται στο 92′ λεπτό, με σούτ του Κοτσώνη και μέσα σε τρελά πανηγύρια από τους φίλους των γηπεδούχων.

ΠΑΟ Βάρδας : Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Λαθύρης, Μπίσα (96′ Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (95′ Δουλαβέρης), Θεοφάνης (46′ Κ. Τσεκούρας), Μαστραντωνάκης (46′ Τρομπούκης).

ΑΕ Ερμιονίδας: Κουζούνιας, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας, Ταρλίς, Κάλα (65′ Δεστές), Λάλορ (74′ Κολυβάς), Τριμπόνιας (78′ Γάτας), Διγκόζης (78′ Ζεκεράι), Τζιέρης.